Functietitel: HR Officer
Dienstverband: Contract
Status: Fulltime
Vakgebied: HR, GA & Facilities
Vaardigheden: HR
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Gepubliceerd op: 08-02-2023
Nummer: 40304

Functieomschrijving

WarChild is op zoek naar een HR Officer! Heb jij al wat ervaring als HR Officer en sta jij volledig achter de doelstellingen van deze organisatie? Dan is dit je kans!  

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

In de rol van HR Officer houd je je bezig met het verwerken van mutaties in het personeelsbestand. Jij bent verantwoordelijk voor het foutloos verwerken van veranderingen en zorgt dat alles piekfijn in orde is. Als HR Officer weet jij als geen ander hoe een belangrijk het is dat er zorgvuldig wordt omgegaan met het HR proces en jij bent in staat om dit naar behoren uit te voeren. 

 

In deze functie bied je ondersteuning aan de gehele organisatie, maar dat doe je uiteraard niet alleen. Je werkt in een team van 6 collega’s, wat ook ondersteund wordt door een HR vrijwilliger. Het kantoor zit in Amsterdam, waar ook regelmatig wordt samengewerkt. 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Je verzorgt de uitvoering en de administratie van in-, door- en uitstroom, pensioen, ziekte- en verlofregeling 

 • Contact houden met externe instanties omtrent de administratie 

 • Meedenken in het verbeteren van werkmethoden en procedures binnen de organisatie en de afdeling 

 

Wat verwachten wij van jou? 

 

Als HR Officer beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • MBO+ werk- en denkniveau 

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie 

 

Overige functie-eisen: 

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 

 • Je werkt nauwkeurig, secuur en accuraat 

 • Je bent voor 32-40 uur beschikbaar 

 

Wat bieden wij jou? 

 

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de 3.017,- tot €3.752,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 

 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 

 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy; 

 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 

 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie als HR Officer en als persoon; 

 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  

 

Over Ctalents 

 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

 

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat. 

 

Word jij onze HR Officer? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Madeleine via Madeleine@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via HubspotMeeting met Madeleine (hubspot.com)Tot gauw!

Solliciteer met indeed Solliciteer met linkedin
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB