Functietitel: Secretaresse
Dienstverband: Contract
Status: Fulltime
Vakgebied: HR, GA & Facilities
Vaardigheden: Agendabeheer Proactief Accuraat HR
Locatie: Amsterdam, Noord Holland
Gepubliceerd op: 23-09-2022
Nummer: 40099

Functieomschrijving

Ben jij een kei in het ondersteunen van collega’s? Sta je altijd klaar voor anderen en ben je op zoek naar een afwisselende, uitdagende baan? Lees dan snel verder!

De functie 
Als Secretaresse pak je verschillende taken op. Zo houd je je bezig met agenda- en mailbeheer en plan je de vergaderingen in. Daarin ben jij ook verantwoordelijk voor het verzorgen van de logistieke organisatie rondom de vergadering of afspraak. Daarnaast houd je ook deadlines in de gaten en attendeer je het MT over de komende deadline, zodat hierop geanticipeerd kan worden.

Voor deze functie is het belangrijk dat je al enige ervaring hebt met het secretaresse-werk. In deze rol wordt namelijk verwacht dat je niet ondersteuning biedt aan één, maar aan meerdere MT-leden. Je zal dus verschillende balletjes hoog moeten houden, om het overzicht te bewaren.

Een proactieve houding wordt in deze functie zeker gewaardeerd. Ook is het fijn als je meedenkt in mogelijkheden en oplossingsgericht te werk gaat. Heb je een suggestie voor een verbetering in het proces of de werkwijze? Super, deel je ideeën met je leidinggevende en ga hierover in gesprek! Ook kan je verschillende leuke projecten oppakken die vanuit de opdrachtgever worden aangeboden.

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Agenda- en mailbeheer
 • Actie- en besluitenlijsten screenen op actiepunten voor het MT
 • Ondersteunen bij diverse HR gerelateerde taken
 • Verantwoordelijk voor verschillende overzichten en de organisatie omtrent nieuwe medewerkers
 • Ondersteunen bij Audit onderzoeken

 Wat verwachten wij van jou? 

 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt al ervaring opgedaan als Secretaresse of een vergelijkbare rol
 • Je kan goed organiseren en snel schakelen
 • Je werkt proactief, assertief en flexibel
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar per week

 Wat bieden wij jou?

 • A true personal connection! Je wordt gekoppeld aan een Recruiter Impact die samen met jou je krachten en groeipunten in kaart brengt.  
 • Iedereen die bij Ctalents komt werken ontvangt career coaching. Zo kun je goed landen én blijven groeien in je nieuwe functie! 
 • Samen met onze vaste partners zorgen we dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie. Door onze nauwe samenwerking verloopt de start soepel! 
 • Een eerlijk salaris! Deze functie wordt ingeschaald tussen €2800,- tot €4000,-. De inschaling is natuurlijk afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden! Denk hierbij aan vakantiegeld, reiskostenvergoeding, pensioenfonds via StiPP en toegang tot onze Online Academy. 

 Over ons

Ctalents is dé detacheerder voor sensorisch talent! Wat is dat, sensorisch talent? Dat zijn mensen met een visuele- of auditieve beperking die veel meer in hun mars hebben dan de maatschappij denkt. Dit zijn de mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent! 

Word jij onze Secretaresse? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Madeleine Finson via madeleine@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Madeleine Finson (hubspot.com) Tot gauw!

Solliciteer met indeed Solliciteer met linkedin
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB