Functietitel: Secretaresse
Dienstverband: Contract
Status: Fulltime
Vakgebied: HR, GA & Facilities
Vaardigheden: Agendabeheer Proactief Accuraat HR
Locatie: Bunnik, Utrecht
Gepubliceerd op: 22-05-2023
Nummer: 40099

Functieomschrijving

Ben jij een kei in het ondersteunen van collega’s? Sta je altijd klaar voor anderen en ben je op zoek naar een afwisselende, uitdagende baan? Lees dan snel verder! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

Als Secretaresse houd je je bezig met agenda- en mailbeheer en plan je vergaderingen in. Als secretaresse ben je verantwoordelijk voor het maken van verschillende overzichten en de organisatie omtrent nieuwe medewerkers. In deze functie houd je deadlines in de gaten en attendeert je het MT over komende deadline. Zo kan er op geanticipeerd worden. 

 

Het is fijn als je al enige ervaring hebt als Secretaresse. In deze rol bied je MT-leden en weet hoe je verschillende balletjes hoog moet houden. In het behouden van overzicht ben jij een ster! Zie jij mogelijkheden voor verbeteringen? Super, jouw proactieve houding komt goed van pas en je leidinggevende luistert graag naar jouw ideeën.  

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Actie- en besluitenlijsten screenen op actiepunten voor het MT 

 • Ondersteunen bij HR gerelateerde taken en Audit onderzoeken 

 • Naast je vaste werkzaamheden is er ruimte om diverse projecten op te pakken 

 

Wat verwachten wij van jou? 

 

Als Secretaresse beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Een proactieve en zelfstandige werkhouding 

 • Ervaring met complexe agendabeheer 

 

Overige functie-eisen: 

 • Minimaal een afgeronde MBO4-opleiding in de richting van Managementassistent of Directiesecretaresse (of een soortgelijke opleiding) 

 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur 

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift 

 

Wat bieden wij jou? 

 

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €3125,- tot €4465,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 

 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 

 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy; 

 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 

 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 

 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  

 

Over Ctalents 

 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met professionals waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit.  

Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat. 

 

 

Word jij onze Krediet specialist? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Madeleine via Madeleine@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via HubspotMeeting met Madeleine (hubspot.com)Tot gauw! 

Solliciteer met indeed Solliciteer met linkedin
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB