Functietitel: Financieel administratief medewerker
Dienstverband: Contract
Status: Fulltime
Vaardigheden: Nauwkeurigheid flexibiliteit
Locatie: Amsterdam, Noord Holland
Gepubliceerd op: 24-03-2023
Nummer: 40088

Functieomschrijving

Cijfers, nauwkeurigheid en afwisseling. Als Financieel administratief medewerker haal je hier voldoening uit. Je behoudt het overzicht en haalt alle gestelde deadlines!  

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

Als Financieel administratief medewerker ben je breed inzetbaar. Je bent bekend met het afhandelen van facturen en je staat graag in contact met klanten om vragen te beantwoorden. In de rol van Financieel administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor het opleveren van kloppende rapportages, zoals leveranciersrapportages. Samen met je collegas haal je de onjuistheden er snel uit en leveren jullie de gevraagde stukken tijdig op. Tijdsdruk is voor jou geen probleem, je kan goed overweg met deadlines en komt afspraken na. 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Verantwoordelijkheid over de volledige afwerking van facturen en het controleren van bestellingen 

 • Het beoordelen van declaraties op fiscale eisen en beleid 

 • Meedenken over mogelijkheden om het financiële proces te optimaliseren 

 

Wat verwachten wij van jou? 

 

Als Financieel administratief medewerker beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau 

 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift 

 

Overige functie-eisen: 

 • Je gaat nauwkeurig te werk, je hebt oog voor detail 

 • In drukke periodes pas jij makkelijk je prioriteiten aan en stelt je flexibel op 

 • Je werkt oplossingsgericht en denkt mee aan verbetermogelijkheden 

 

Wat bieden wij jou? 

 

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €2500,- en €3000,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 

 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 

 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy; 

 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 

 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie als Financieel administratief medewerker en als persoon; 

 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  

 

Over Ctalents 

 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.   

 

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat. 

 

Word jij onze Financieel administratief medewerker? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Madeleine via Madeleine@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via HubspotMeeting met Madeleine (hubspot.com)Tot gauw! 

Solliciteer met indeed Solliciteer met linkedin
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB