Functietitel: Juridisch Talent
Dienstverband: Contract
Status: Fulltime
Locatie: Heel Nederland
Gepubliceerd op: 11-10-2022
Nummer: 39950

Functieomschrijving

Heb jij passie voor het juridische veld? Weet jij hoe de wet- en regelgeving werkt en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat dan van je horen, dan gaan we samen kijken naar wat echt bij jou past!

Werken bij Ctalents

Vanuit diverse opdrachtgevers krijgen wij regelmatig de vraag naar Juridisch Talent. Dat kan voor zowel starters op de arbeidsmarkt zijn, als voor de seniors met ruime ervaring. Klinkt lekker algemeen, maar dat is niet hoe wij werken. Wij gaan het gesprek met jou aan om te zien wat jou motiveert. Op basis van je kennis, ervaring, en dromen gaan we kijken welke functies het beste bij jou passen. We durven jou ook uit te dagen, want wat zoek jij nou echt in een functie?  Werk jij binnen de bestaande kaders alles perfect af, of kent jouw creativiteit geen grenzen? Door ons mee te nemen in jouw persoonlijkheid kunnen wij maatwerk leveren!

Als werkzoekende kan het lastig zijn om een goed idee te krijgen of je wel echt binnen de organisatie past waar je solliciteert. Uiteraard is het van belang dat je een prettige werkplek hebt, maar ook jouw sensorisch talent moet goed tot recht komen. Dat is waar wij als Ctalents in zijn gespecialiseerd: de juiste plek vinden voor mensen die toevallig een auditieve en/of visuele beperking hebben. De opdrachtgevers waar wij mee werken houden van meet af aan daar rekening mee. Tevens kennen wij de bedrijven en kunnen jou ook vertellen hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Dat geeft extra zekerheid en verhoogt de kans op een baan die goed bij jou past!

Vanuit Ctalents bieden wij niet enkel de begeleiding om ervoor te zorgen dat je de juiste werkplek vindt, maar ook dat je hierin kan blijven groeien. Met jouw juridische achtergrond kan je de professionele stappen die jij wilt. Bij dezelfde opdrachtgever, of door die af en toe te wisselen. Wat voor jou het beste werkt. Ons doel is uiteindelijk jou duurzaam het werk te helpen. Vandaar ook dat wij tijdens je hele carrière bij ons regelmatig contact met elkaar houden. Detachering is bij ons namelijk meer dan ergens maar even aan het werk zijn. We werken samen met je aan de volgende stap in je carrière!

Wie zoeken wij?

 • Mensen met een affiniteit voor wet- en regelgeving.
 • Mensen die gedreven zijn om een stap te zetten in hun professionele leven.
 • Mensen die durven te denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.
 • Mensen zoals jij!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een juridische achtergrond.
 • Je bent 24 uur per week of meer beschikbaar.
 • Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan!

Wat bieden wij jou?

 • A true personal connection! Je wordt gekoppeld aan een Recruiter Impact die samen met jou je krachten en groeipunten in kaart brengt.
 • Iedereen die bij Ctalents komt werken ontvangt career coaching. Zo kun je goed landen én blijven groeien in je nieuwe functie!
 • Samen met onze vaste partners zorgen we dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie. Door onze nauwe samenwerking verloopt de start soepel!
 • Een eerlijk salaris! Je krijgt hetzelfde betaald als ieder ander in de functie die je vervult. De inschaling is uiteraard afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden! Denk hierbij aan vakantiegeld, reiskostenvergoeding, pensioenfonds via StiPP en toegang tot onze Online Academy.

Over ons
Ctalents is dé detacheerder voor sensorisch talent! Talenten met toevallig een visuele of auditieve beperking, die veel meer in hun mars hebben dan de maatschappij denkt. Dit zijn de mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent!

Word jij ons nieuw Juridisch Talent? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Coendert via coendert@ctalents of 06-21681152, of plan direct een meeting in via Hubspot. Tot gauw!

Solliciteer met indeed Solliciteer met linkedin
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB