Functietitel: Open Vacature
Dienstverband: Contract
Status: Fulltime
Locatie: Heel Nederland
Gepubliceerd op: 23-09-2022
Nummer: 39941

Functieomschrijving

Ben jij gemotiveerd om te gaan werken in een functie die echt bij je past, maar staat jouw droombaan niet tussen onze vacatures? Of weet niet welke rol nu het beste aansluit op jouw behoeftes? Stuur ons een open sollicitatie!

Detacheren, maar net anders
Ctalents werkt met diverse opdrachtgevers samen uit vele sectoren. Vaak krijgen wij van opdrachtgevers specifieke vacatures, maar wij vinden dat talent niet alleen de schoen moet passen, maar de schoen moet passen bij het talent. Daarom draaien we het bekende concept van arbeidsbemiddeling maar al te graag op zijn kop. Voor individuen zoals jij, die van het talent barsten, gaan wij met diezelfde bedrijven het gesprek aan om een positie te vinden die écht aansluit en het beste uit onze mensen haalt. Jobcarving heet dat: de juiste persoon op de juiste plek zetten. Daarbij maakt het niet uit of je een starter bent, of juist al ruime ervaring  hebt in het werkveld.

Wij zijn een detacheringsbureau dat zich richt op sensorisch talent. Ja, je hebt een auditieve en/of visuele beperking, maar er is veel meer mogelijk dan men vaak denkt! Met de juiste tools en, waar nodig, hulpmiddelen doe jij niet onder voor je collega’s op de werkvloer. Daarbij krijg je ook coaching vanuit ons. Niet omdat wij twijfelen aan jouw kunnen, maar om dezelfde reden waarom een topsporter ook altijd een coach heeft: om te zorgen dat jij het beste uit jezelf kan halen. Mik op goud!

Wij zetten altijd in op een duurzaam dienstverband. Zo kan jij echt goed in die rol groeien en jezelf duidelijk neerzetten. Als het einde van een opdracht in zicht komt, dan gaan we ook samen verder kijken. Is de plek waar je aan het werk gaat de perfecte plek voor jou? Dan gaan we kijken of je er ook kan blijven. Een groot voordeel van detacheren is namelijk dat je een vaste werkgever hebt, maar de kans krijgt om mij verschillende bedrijven aan de slag te gaan. Afwisseling, maar met de zekerheid van een vaste baan!

Wie zoeken wij?

 • Mensen die gedreven zijn om een stap te zetten in hun professionele leven.
 • Mensen die durven te denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.
 • Mensen zoals jij!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt minimaal MBO-4 werk- en denkniveau.
 • Je bent 24 uur per week of meer beschikbaar.
 • Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan!

Wat bieden wij jou?

 • A true personal connection! Je wordt gekoppeld aan een Recruiter Impact die samen met jou je krachten en groeipunten in kaart brengt.
 • Iedereen die bij Ctalents komt werken ontvangt career coaching. Zo kun je goed landen én blijven groeien in je nieuwe functie!
 • Samen met onze vaste partners zorgen we dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie. Door onze nauwe samenwerking verloopt de start soepel!
 • Een eerlijk salaris! Je krijgt hetzelfde betaald als ieder ander in de functie die je vervult. De inschaling is uiteraard afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden! Denk hierbij aan vakantiegeld, reiskostenvergoeding, pensioenfonds via StiPP en toegang tot onze Online Academy.

Over ons
Ctalents is dé detacheerder voor sensorisch talent! Talenten met toevallig een visuele of auditieve beperking, die veel meer in hun mars hebben dan de maatschappij denkt. Dit zijn de mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent!
Word jij onze nieuwe externe collega? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Madeleine Finson via madeleine@ctalents.nl | 06 83925666. Tot gauw!

Solliciteer met indeed Solliciteer met linkedin
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB