Functietitel: Jobdate
Dienstverband: Contract
Status: Fulltime
Locatie: Heel Nederland
Gepubliceerd op: 09-09-2022
Nummer: 39940

Functieomschrijving

Wij organiseren zakelijke speeddates met verschillende managers

Ben je nog aan het onderzoeken wat voor functie bij jou past? Of weet jij al duidelijk wat jouw droombaan is? 

Meld je dan aan voor de leuke en effectieve online jobdates! 

De jobdate wordt georganiseerd door Ctalents, in samenwerking met één of meerdere opdrachtgevers. De managers kunnen zich, net als jij, aanmelden voor de jobdate. Tijdens een gesprek van ongeveer 15 minuten leren jullie elkaar kort kennen. Door middel van jouw pitch vertel je wie jij bent, wat jij kan en wat voor functie jij zoekt. Ook kun je toelichting over de functies van de managers verwachten en meer te weten te komen over de afdelingen. Is er na afloop een klik? Super, dan gaan wij voor jou kijken of wij een vervolggesprek voor jou kunnen inplannen. Tijdens een vervolggesprek is er meer tijd om dieper in te gaan op jouw talenten, en op de functie(s) waar jij naar op zoek bent. 

De jobdates vinden op verschillende momenten in het jaar plaats, met verschillende organisaties en managers. Onze Recruiters Impact vertellen je graag meer over de eerst volgende jobdate!

Wat ga je doen?

 • Je bent aanwezig bij de voorbereiding. Hier leer je hoe een pitch eruit ziet, en je krijgt daar ook onze feedback op. Door middel van videobellen neem je deel aan de jobdate. Voorafgaand krijg je te horen op welke tijdstippen je de speed gesprekken hebt.
 • Je spreekt minimaal 3 (!) verschillende managers.

Wat verwachten wij van jou? 

 • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau.
 • 24-40 uur beschikbaar per week.
 • Aanwezig bij zowel de voorbereiding als op de jobdate.
 • Enthousiasme.

Wat bieden wij jou?

 • A true personal connection! Je wordt gekoppeld aan een Recruiter Impact die samen met jou je krachten en groeipunten in kaart brengt.  
 • Iedereen die bij Ctalents komt werken ontvangt career coaching. Zo kun je goed landen én blijven groeien in je nieuwe functie!
 • Samen met onze vaste partners zorgen we dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie. Door onze nauwe samenwerking verloopt de start soepel!
 • Een eerlijk salaris! De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden! Denk hierbij aan vakantiegeld, reiskostenvergoeding, pensioenfonds via StiPP en toegang tot onze Online Academy. 

Over ons

Ctalents is dé detacheerder voor sensorisch talent! Talenten met toevallig een visuele of auditieve beperking, die veel meer in hun mars hebben dan de maatschappij denkt. Dit zijn de mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent! 

Doe jij mee aan onze jobdate? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Madeleine Finson via madeleine@ctalents.nl | 06 83925666. Tot gauw! 

Solliciteer met indeed Solliciteer met linkedin
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB