Functietitel: Personal Assistant
Dienstverband: Contract
Status: Fulltime
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Gepubliceerd op: 16-09-2022
Nummer: 39925

Functieomschrijving

Ben jij zo iemand die altijd klaarstaat om anderen te helpen? En is jouw werkdag pas echt geslaagd als je iets compleet anders hebt gedaan dan de dag ervoor? Dan zou jij wel eens personal assistant kunnen worden!

De functie
Je leest het goed! Voor een echt afwisselende functie moet je hier zijn. In het leven van een personal assistant is namelijk geen dag hetzelfde! Je bent de rechterhand van de leidinggevende van een gespecialiseerde unit bij een bank. De afdeling houdt zich hoofdzakelijk bezig met (internationaal) beleggen, filantropie en pensioenen. Juist in zon gespecialiseerde omgeving is een goede personal assistant erg belangrijk. Want als manusje van alles weet jij al: specialisten zijn goed in verdieping, maar raken snel het overzicht kwijt!

Goed, dat je rol essentieel is hebben we inmiddels vastgesteld. Maar hoe zien je werkzaamheden er dan uit? Je hebt vast wel eens gehoord van een spin in het web functie,dit is er precies zo een! Op één werkdag kun jij je bezighouden met het plannen van vergaderingen, verzorgen van (internationale) correspondentie, bewaken van deadlines en HR-gerelateerde zaken. Enorm gevarieerd dus!

Al die verantwoordelijkheid valt of staat natuurlijk met goede communicatie. Daarom ben jij als personal assistant vaardig in gesproken en geschreven Engels en notuleer jij bij vergaderingen met gemak. Daarnaast heb je een collegiale instelling, werk je secuur en ben je flexibel. Zeker als je een visuele beperking hebt is deze functie ideaal, in een omgeving die draaiende wordt gehouden met snelle telefoontjes en andere non-visuele taken ben jij als een vis in het water!

Wat hoort er nog meer bij je functie?

 • Je dagen zijn druk, maar dynamisch! Daarom is het belangrijk dat je stressbestendig bent.
 • Je hebt talent voor organiseren en raakt niet snel het overzicht kwijt.
 • Je kan goed zelfstandig werken en pakt proactief zaken op wanneer dat nodig is.

Wat verwachten wij van jou? 

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar.
 • Je hebt al wat ervaring als personal assistant (of een vergelijkbare functie) opgedaan.
 • Je kan goed mondeling en schriftelijk communiceren in Nederlands en Engels.

Wat bieden wij jou?

 • A true personal connection! Je wordt gekoppeld aan een Recruiter Impact die samen met jou je krachten en groeipunten in kaart brengt.  
 • Iedereen die bij Ctalents komt werken ontvangt career coaching. Zo kun je goed landen én blijven groeien in je nieuwe functie! 
 • Samen met onze vaste partners zorgen we dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie. Door onze nauwe samenwerking verloopt de start soepel! 
 • Een eerlijk salaris! Deze functie kent een salaris van 3.123 tot € 4.461 per maand op basis van een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden! Denk hierbij aan vakantiegeld, reiskostenvergoeding, pensioenfonds via StiPP en toegang tot onze Online Academy. 

Over ons
Ctalents is dé detacheerder voor sensorisch talent! Talenten met toevallig een visuele of auditieve beperking, die veel meer in hun mars hebben dan de maatschappij denkt. Dit zijn de mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent! 

 

Word jij onze personal assistant? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Madeleine Finson via madeleine@ctalents.nl | 06 83925666. Tot gauw! 

 

Solliciteer met indeed Solliciteer met linkedin
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB