Functietitel: Barista
Dienstverband: Contract
Status: Parttime
Locatie: Omgeving Noord-Brabant
Gepubliceerd op: 19-10-2021
Nummer: 39693

Functieomschrijving

Koffie bevat een stof, die ervoor zorgt dat je meer energie krijgt en je een geluksgevoel geeft. Hoe leuk is het om mensen te voorzien voor heerlijk koffie én een energiek en vrolijk gevoel?!

Als Barista bij de Sign Language Coffee Bar kan jij zorgen voor dat gevoel. Met een glimlach ontvang jij de medewerkers. Vervolgens bestellen de medewerkers in gebarentaal hun favoriete koffie bij jou. Een touchscreen beeldscherm helpt hen bij het leren van de juiste gebaren. Natuurlijk mag jij hen ook helpen met jouw kennis over gebarentaal.

Voordat jij als Barista aan het werk gaat, krijg je een echte barista-opleiding. Hierna kan jij jezelf specialist op het gebied van koffie noemen. En maak jij de lekkerste koffies met de mooiste latte art. Deze service, in combinatie met jouw gastvrije houding zorgt voor de totale ervaring die de Sign Language Coffee Bar wil afgeven!

Natuurlijk kan jij ook een beloning verwachten voor het harde werken:

  • Binnen deze functie is het salaris €11,- bruto per uur.
  • Reiskostenvergoeding op basis van OV declaraties of kilometervergoeding.
  • Je krijgt toegang tot onze online academy, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar.
  • Woonachtig in regio Noord-Brabant.
  • Goede beheersing van de Nederlandse gebarentaal.

Over Ctalents

Ctalents is een detacheringsbureau voor professionals die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn. Wij ondersteunen werkzoekenden bij het vinden van een passende, reguliere baan. Je krijg een reeks aan trainingen om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken wat écht bij jou past.

Dus ben jij doof of slechthorend en heb je interesse in de functie van Barista? Solliciteer op deze functie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer met indeed Solliciteer met linkedin
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB