Functietitel: Audiospecialist
Dienstverband: Vast
Status: Parttime
Locatie: Bergen op Zoom, Noord-Brabant
Gepubliceerd op: 08-10-2021
Nummer: 39351

Functieomschrijving

Tijdens lopende onderzoeken van de Politie worden veel verhoren gehouden met verdachten en betrokkenen. Iedereen doet zijn verhaal en vertelt zijn ervaring. Maar welke informatie is relevant? En waar moet de recherche nog eens extra naar kijken?

Hier komt jouw taak. Door geconcentreerd te luisteren naar de gesprekken en deze te noteren, komt er een overzichtelijk verslag. De recherche kan dit op een later moment erbij pakken of teruglezen. Tijdens het werk zullen bepaalde onderdelen onduidelijk zijn, maar met de juiste apparatuur is het fragment te manipuleren. Hierdoor wordt achtergrondgeluid gefilterd en wordt het voor jou beter verstaanbaar.

Je zal veel verschillende verhalen beluisteren. Van moord tot drugs of een ontvoering. Je bent onderdeel van het team en zal aanwezig zijn bij de briefing, voortgangsbesprekingen en overleggen om vervolgstappen af te stemmen.

Als Audiospecialist is het belangrijk dat je je goed kan concentreren. Het zijn lange geluidsfragmenten, die vaak woord voor woord uitgewerkt moeten worden. Daarnaast zijn typvaardigheden erg belangrijk en moet je hoofdzaken onderscheiden van bijzaken. Op het moment dat je veel ervaring hebt, kan je goed inschatten wat belangrijk is en zullen sommige fragmenten als samenvatting genoteerd mogen worden.

Uiteraard wordt jouw nauwkeurige werk beloond:

  • Het salaris begin bij €1976,- bruto obv 36 uur. Inschaling is afhankelijk van jouw werkervaring en opleiding.
  • 25 vakantiedagen obv 40 uur.
  • Een klein team, waarin je nauw samenwerkt met de rechercheurs en andere collega’s, die betrokken zijn bij de onderzoeken. Het is een informeel team, waar naast hard werken ook tijd is voor gezelligheid.

Wat verwachten wij van jou?

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Zelfstandig en geconcentreerd kunnen werken.
  • Snel en correct typen.
  • Woonachtig in regio Noord-Brabant.
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar. De functie staat voor maximaal 36 uur open.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Madeleine Finson
madeleine@ctalents.nl | 06-83925666
Ook kan je een afspraak inplannen via Meeting met Madeleine Finson (hubspot.com)

Over Ctalents

Ctalents is een detacheerbureau voor professionals die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn. Wij ondersteunen werkzoekenden bij het vinden van een passende, reguliere baan. Je krijg een reeks aan trainingen om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken wat écht bij jou past.

Solliciteer met indeed Solliciteer met linkedin
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB