Er zijn 2 vacatures gevonden

Werken met én voor mensen, daar krijg je energie van! Dagelijks sta je in direct contact met klanten die financiële vragen hebben, je adviseert en begeleidt hen met jouw kennis.  

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

Als Klantcontact medewerker heb je affiniteit met de financiële dienstverlening. Je bent nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag. Wat zou je nog meer voor deze klant kunnen betekenen en welke tips of hulp is welkom? Je zorgt voor een gezonde balans tussen luisteren, doorvragen en advies gegeven. Oftewel, jouw doel is om de klant in korte tijd passend advies te geven en een oplossing aan te dragen.  

 

Telefonisch sta je de klant vriendelijk te woord en los je het probleem altijd op, dan wel zelf of je maakt voor de klant een afspraak met jouw collega. Hoe dan ook, je hangt pas op als de klant tevreden is!  

 

Voor de rol van Klantcontact medewerker wordt gevraagd om een Wft Basis diploma. Mocht je deze nog niet op zak hebben, dan bestaat de mogelijkheid om deze via Ctalents te behalen 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Je voert tientallen telefonische gesprekken per dag 

 • Je bent zowel adviseur als probleemoplosser 

 • Je krijgt vanuit Ctalents een volledig vergoede opleiding Wft Basis*  

 

*Er zal een (gedeeltelijke) terugbetalingsverplichting plaatvinden als de medewerker korter dan 12 maanden in dienst is van Ctalents, mits Ctalents het initiatief neemt om de arbeidsovereenkomst eerder te beëindigen. Aan de arbeidsovereenkomst zal onlosmakelijk een opleidingsovereenkomst verbonden worden.  

 

Wat verwachten wij van jou?  

 

Als Klantcontact medewerker beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift 

 • Assertief en empathisch, oftwel jij hebt sociale voelsprieten 

 • Resultaat- en oplossingsgericht, to the point!  

Overige functie-eisen: 

 • Aantoonbaar MBO4 werk- en denkniveau 

 • Minimale beschikbaarheid van 24 uur per week (de eerste 3 maanden beschikbaarheid van 32 uur per week)  

 

Wat bieden wij jou? 

 

 • Een marktconform bruto jaarsalaris tussen de 26.826,- en €38.320,- op basis van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 

 • Een opleiding Wft Basis, volledig vergoed door Ctalents*. In overleg bieden wij ook aanvullende Wft opleidingen (zorg, consumptief krediet, schade particulier, schade zakelijk, vermogen, inkomen of hypothecair krediet) 

 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy; 

 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 

 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie als Krediet specialist en als persoon; 

 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  

 

Over Ctalents 

 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.   

 

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat. 

 

Word jij onze Klantcontact medewerker? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Madeleine via Madeleine@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via HubspotMeeting met Madeleine (hubspot.com)Tot gauw! 

Locatie: Heel Nederland
Dienstverband: Contract
Status: Parttime

Heb je een vlotte babbel en weet je de juiste vragen te stellen? Breng je vragen goed in kaart om ze vervolgens op te lossen? Zo ja, dan kan deze vacature nog wel eens iets voor jou zijn! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

Ondanks de automatisering komen er nog wel eens problemen naar boven. Jij, als medewerker klantenservice, bent in deze rol verantwoordelijk voor het oplossen van problemen. Dat deze belletjes niet altijd de makkelijkste zijn om te plegen moge duidelijk zijn, gelukkig ben jij positief en oplossingsgericht ingesteld. Zo maak je er toch een prettig gesprek van en help je met een glimlach telkens weer een probleem de wereld uit. 

 

Wij verwachten niet dat je vanaf dag één alle kneepjes van het vak al kent. Je wordt dan ook goed voorbereid voor het welk als klantenservice met een uitgebreide training. Bij elk gesprek hoort ook een stukje administratie, hoe dat precies moet ga je leren. Ook wanneer je aan de slag bent onderhoud je intensief contact met je collega’s. Zo leer je van elkaar en blijf jij je kennis verdiepen. Elk gesprek is immers toch weer anders. Samenwerken houdt het niveau hoog, en maakt het gezellig! 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Je houdt van afwisseling, je weet immers nooit wanneer en waarom iemand belt; 

 • Je bent analytisch onderlegd, jij zoekt voor elke vraag een antwoord; 

 • Je bent digitaal vaardig, want je komt met meerdere systemen in aanraking. 

 

Wat verwachten wij van jou? 

 

Als Medewerker Klantenservice beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Je bent een teamspeler die echt kan luisteren; 

 • Je niet schroomt om feedback te geven en te ontvangen. 

 

Overige functie-eisen: 

 • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau. Enige werkervaring is een pluspunt; 

 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar. 

 

Wat bieden wij jou? 

 

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de 2000,- tot €2800,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 

 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 

 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy; 

 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 

 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 

 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  

 

Over Ctalents 

 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met professionals waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit.  

Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat. 

 

 

Heb je interesse in deze vacature of wil je nog meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Madeleine via Madeleine@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via HubspotMeeting met Madeleine (hubspot.com)Tot gauw! 

Locatie: Heel Nederland
Dienstverband: Contract
Status: Fulltime