Er zijn 2 vacatures gevonden

Tegenwoordig wordt alles digitaal geregeld, zo ook onze bankzaken. Maar welke stappen doorloopt een klant eigenlijk om dit op orde te krijgen? Daar weet jij gelukkig alles van! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

Als Customer Journey Expert verdiep jij je in de reis die de klant aflegt om zijn doel te behalen. Dit kan betrekking hebben op de betalingen, maar ook om het aanvragen van een nieuwe betaalpas. Door het verbeteren van de customer journey wordt de klant nog meer verbonden aan de bank. Dat is precies wat de bank wil! 

 

In deze rol ga je aan de slag met het realiseren van strategische plannen. Jij weet wat de doelen zijn, zowel op korte als lange termijn en maakt deze concreet. Door jouw contact met interne en externe stakeholders zorg je dat alle partijen betrokken blijven bij veranderingen. Daarnaast blijf je zoeken naar innovatieve mogelijkheden om alles zo overzichtelijk en makkelijk mogelijk te maken voor de klant. Dit doe je uiteraard niet alleen. In multidisciplinaire teams werk je gezamenlijk aan dit doel. 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Je bent in staat om oplossingen en processen in begrijpelijk taal te communiceren naar collega's en stakeholders 

 • Je bent verantwoordelijk voor transparantie omtrent de werkwijze en stand van zaken 

 • Je houdt rekening met de wet- en regelgeving die betrekking heeft op de processen 

 

Wat verwachten wij van jou?  

 

Als Customer Journey Expert beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Communicatief vaardig (zowel in het Nederlands als in het Engels) 

 • Een oplossingsgerichte en innovatieve werkhouding, en kan dit ook met voorbeelden aantonen 

 • Een echte teamspeler, die klaar is om het verschil te gaan maken 

Overige functie-eisen: 

 • HBO of WO werk- en denkniveau 

 • Minimale beschikbaarheid van 32 uur per week 

 

Wat bieden wij jou? 

 

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €4077,- tot 6950,- op basis van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 

 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy; 

 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 

 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie als Customer Journey Expert en als persoon; 

 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  

 

Over Ctalents 

 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.   

 

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat. 

 

Word jij onze Customer Journey Expert? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Madeleine via Madeleine@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via HubspotMeeting met Madeleine (hubspot.com)Tot gauw! 

Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Dienstverband: Contract
Status: Fulltime

Weet jij goed hoe vraag en aanbod elkaar kunnen vinden door de inzet van marketing? Zoek jij graag uit wat écht werkt? Dan is deze vacature voor jou! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

Het werk van een Marketeer is erg divers te noemen en is duidelijk gericht op het zo efficiënt mogelijk aanbieden van het product. Jij weet goed hoe je daarvoor een marketingplan moet opstellen, onderzoeken en analyses moet verrichten, en de nieuwste ontwikkelingen inzet. Jij werkt namelijk niet op basis van een onderbuikgevoel, maar je zet data effectief in om jouw visie te realiseren. Een visie waar je zowel de organisatie als de klant volwaardig in meeneemt. 

 

Marketing doe je niet alleen, maar met een team. Bij onze klant, actief in de financiële dienstverlening, zoeken ze iemand die hun multidisciplinaire team komt versterken. De focus ligt op digital marketing en het streven om de best mogelijke klantreis aan te bieden. Daarvoor richt je campagnes in en onderhoud je contact met alle stakeholders. 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Klanttevredenheid zo hoog mogelijk houden; 

 • Het vertalen van een strategie naar uitvoering; 

 • Anderen enthousiasmeren, dus je zult nog wel eens op de voorgrond staan. 

 

Wat verwachten wij van jou? 

 

Als Marketeer beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Je communiceert op een transparante en heldere wijze; 

 • Je bent analytisch sterk, want je werkt data gestuurd. 

 

Overige functie-eisen: 

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau; 

 • Je weet wat termen als SEA, SEO, Analytics en dergelijke inhouden; 

 • Je bent op goed op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. 

 

Wat bieden wij jou? 

 

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de 3500,- tot €6000,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 

 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 

 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy; 

 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 

 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie als Marketeer en als persoon; 

 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  

 

Over Ctalents 

 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met professionals waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit.  

Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat. 

 

 

Heb je interesse in deze vacature of wil je nog meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Madeleine via Madeleine@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via HubspotMeeting met Madeleine (hubspot.com)Tot gauw! 

Locatie: Heel Nederland
Dienstverband: Contract
Status: Fulltime